Salla Runkkasi Sitä Muutamalla Kerran, Katsahti Taas Minuun Hymähti Ja Otti Peniksen Suuhunsa.

Sovittiin, että meen varovasti sisään, sillä häntä ei kukaan ollut aikaisemmin nussinut.

Käskin hänet kontilleen ja hän pyllisti komean perseensä jota nuolin himokkaasti. Oli sovittu erään aloittelevan ukkomiehen kanssa (komea panopuu), että tavataan, sillä kaksi ukkomiestä kun paneskelee, on se parasta sexinautintoa. Imuttelin komeaa kullia ja hän minun 69 asennossa. Laukesin kuitenkin siinä, sillä mies oli tosi nussittava.En halunnut raiskata häntä. Valtaisa sperma lensi ukkomiehen kullista.Mies oli vasta-aloittelija ja vähän jännitti.

No minä sitten imin ja runkkailin häntä ja hän laukesi.

Olimme tyydytettyjä ja sovittiin, että tavataan, sillä vain kunnon bi-panomiesten kanssa saatu orgasmi on parasta sexinautintoa.

Kiimainen mies tuli sovitusti.

seksiseuraa

Sitten hän käski minut siihen paalien päälle mahalleni. Taisto alkoi kaivaa kyrpäänsä haalarin etumuksesta. Olin liannut Taiston siniset haalarit kumihanskallani, kuten ounastelinkin. Siementäjä puristi kädelleen samaa liukastetta kuin hän oli käyttänyt lehmän siemennyksessä ja otti kyrvästäni kiinni. Siementäjä käski minun siirtyä lehmän sivulle ja vetää häntää sivulle, että hän pääsisi paremmin käsiksi. Kyrpä kyllä seisoi koko ajan kun vain katsahdin Marttia ja hänen kamppeitaan. Martti taas latistikin tilannetta, että hän käy sisällä hakemassa pari juttua, ei sanonut Kiihottavia Kuvauksia Kimppakivasta muuta kuin, että odota tässä eteisessä, äläkä lähde mihinkään. Siinä me katsottiin kiimaista lehmän vittua samalla kun Martti kertoi lehmien kiima-ajasta.

Tyttöystäni yllätti

Salla tanssi ja flirttaili estottomasti lähes kaikkien miesten kanssa. Tähän Salla ei vastannut, mutta lähes heti sen jälkeen hän sai todella ison orgasmin. Salla runkkasi sitä muutamalla kerran, katsahti taas minuun hymähti ja otti peniksen suuhunsa. Kuumeisesti katselin puhelinta ja odotin, että Salla soittaisi. Se oli yhtä iso kuin sillä stripparilla, jolta otin suihin." Salla jatkoi: "Taidatkin pitää tästä, saan siis ilmeisesti jatkossakin käydä vieraissa isokyrpäisten miesten kanssa.

Hotellille päästyämme hyökkäsin Sallan kimppuun ja aloitimme lähes välittömästi kiihkeän panemisen. Sallan valitsema paikka yllätti minut täysin, sillä kyseessä ei ollut mikä tahansa baari, vaan strippibaari, joka oli suunnattu naisille. Lopulta sammuin viskinhöyryissä hotellin sohvalle.Siinä oli mies, joka osasi tyydyttää naisen.

Heräsin aamulla vähän klo 12 jälkeen, eikä Sallasta näkynyt merkkiäkään. Itse katselin tapahtumia etäältä, en tiennyt miten asiaan reagoida, mutta tiesin että Salla oli päätöksensä tehnyt.

Mieluinen yövieras

Sitten vedin kullin huulilleni ja aloin työni. Menin vaihtamaan yöasun päälleni. Päälleni laitoin vielä naruolkaimisen valkoisen topin ja sen päälle sellaisen vyötäröltä solmittavan vaaleansinisen trikoopuseron. Kun tulin keittiöstä hakemasta toista viinipulloa, tuli hyvä biisi. Katoin ruoan pöytään ja kysyin, mitä hän joisi. Pyysin päästä hänen viereensä edes vähäksi aikaa, niin yksinäiseksi olin itseni tuntenut. Menimme kylppäriin, minä nojauduin käsilläni lavuaariin siihen peilin (iso) eteen.

Näin, kuinka hänen katseensa viiniä siemaillessa alkoi kiinnittyä minuun aivan erityisellä tavalla ja se kiihotti minua. Kurssit alkaisivat maanantaina iltapäivällä majoituksineen ja tutustumisineen. Kun hän Hierontapalveluita, Seksiseuraa Turku siitä kertoi, tunsin kipeän piston sydämessäni, mutta nautin siitä, että sain viettää tuon ihanan, nautinnollisen ja ah niin riettaan yön hänen kanssaan.

Avasin valkkarin ja jatkoimme juttua. Ajattelin, että pojalla olisi varmasti nälkä ja valmistin lohilaatikon. Sitten menisin unta yrittämään.

Victoria Milan Alennuskoodi & Ale alk. 5e Huhtikuu 2017 seksiseuraa